De volgende Borstvoeding Informatie Avond is op donderdag 19 januari. Deze avond vind plaats op de praktijk en in een  bescheiden groep zodat er ruim voldoende tijd is om de informatie met elkaar te delen en om vragen te stellen aan Ria. Wij merken dat veel aanstaande ouders na het volgen van een online “cursus” van een kraamcentrum slecht geïnformeerd zijn en erg onzeker zijn geworden over het geven van borstvoeding. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn van een informatie avond!

Op maandag 9 januari start de nieuwe Centering Pregnancy groep!

Cursus Bevallen kan Anders (één daagse cursus) is op zaterdag 14 januari .

Cursus Bevallen kan Anders (twee daagse cursus) is op (datum volgt) .

Geef je op bij Ria: 0181-613434/0615870016 of stuur een mail: verloskundigen.praktijkdelinde@gmail.com