De volgende Borstvoeding Informatie Avond is op donderdag 18 augustus en die daarna is op donderdag 22 september. Deze avonden vinden plaats op de praktijk en in bescheiden groepen zodat er ruim voldoende tijd is om de informatie met elkaar te delen en om vragen te stellen aan Ria. Wij merken dat veel aanstaande ouders na het volgen van een online “cursus” van een kraamcentrum slecht geïnformeerd zijn en erg onzeker zijn geworden over het geven van borstvoeding. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn van een informatie avond!

Op maandag 3 oktober start de nieuwe Centering Pregnancy groep!

Cursus Bevallen kan Anders (één daagse cursus) is op zaterdag 15 oktober.

Cursus Bevallen kan Anders (twee daagse cursus) is op zaterdag & zondag 24/25 september en op 10/11 december.

Geef je op bij Ria: 0181-613434/0615870016 of stuur een mail: verloskundigen.praktijkdelinde@gmail.com