Ik ben Sanne Rotgers, 21 jaar en vierdejaars verloskundige in opleiding.

Wat ik zo leuk vind aan dit vak is het contact met de aanstaande ouders. Het begeleiden van een bijzondere fase in iemands leven is prachtig om te doen! Het is een vak met verantwoording, uitdagingen, veel zelfstandigheid en het vraagt een zekere flexibiliteit.

Naast mijn studie, ben ik graag bezig met sport, vind ik het leuk om creatieve dingen op te pakken en gezellig af te spreken met vrienden.

Van 30 augustus tot en met 15 oktober 2021 loop ik stage bij verloskundigenpraktijk de Linde in Spijkenisse. Je kunt mij de komende weken dus tegenkomen tijdens het spreekuur, jouw bevalling of de kraamvisites. Als jij en/of je partner hier bezwaar tegen hebben, vertel dit gerust tegen de verloskundige of de assistente.

Ik hoop veel te leren tijdens deze stageperiode. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

Groetjes Sanne