Vanaf 2 november zal 2e jaars student Isabel Bastemeijer stage lopen in onze praktijk. Isabel woont in Hoogvliet en is erg blij dat haar stage door kan gaan; de pandemie heeft ook voor studenten grote gevolgen!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Isabel Bastemeijer en ik ben tweedejaars verloskundige in opleiding. Ik vind de opleiding ontzettend leuk en heb het erg naar mijn zin! Ik kijk ernaar uit om in de toekomst dit leuke vak te mogen gaan uitoefenen. De komende weken zal ik stage lopen bij Praktijk de Linde en kunt u mij dus tegen komen bij spreekuren, bij de bevalling en bij de kraamvisites. Ik kijk ernaar uit en ik hoop veel te kunnen gaan leren.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te lezen, wandelen, koken en bellen met vriendinnen.

Alvast bedankt voor het mogelijk maken van mijn leerproces!

Mocht het zo zijn dat u er momenteel liever geen stagiaire bij heeft, geef dit dan gerust aan!

Isabel